Om os

HOS NEMGLAS TILBYDER VI LEVERING AF GLAS OG TILBEHØR TIL DIT NÆSTE PROJEKT. ALT GLAS BLIVER LAVET SPECIELT TIL DIG FORSTÅET PÅ DEN MÅDE, AT VI PRODUCERER DET EFTER DINE MÅL OG DIT BEHOV. VI HAR OGSÅ ET STORT UDVALG AF TILBEHØR.

Nemmere og håndgribeligt

Vi hos nemglas ønsker, at det skal være nemmere og mere håndgribeligt at montere glas for personer uden tidligere erfaring. Med 10 års erfaring som glarmestre har vi stor viden inden for glas og montering, som vi gerne vil dele ud af.

Derfor har vi sørget for at producere opmålings- og monteringsvideoer som trin for trin tager dig igennem processen.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål – vi står altid klar til at rådgive dig og høre om dit projekt.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er jeres leveringstid?

Hos nemglas har vi en produktions- og leveringstid på ca. 10 hverdage. Når du har placeret en ordre og din ordre er sendt til produktion, vil du blive oplyst med præcis leveringsdato.

Jeg vil gerne have ramme hele vejen rundt om min væg

Som standard medfølger der profil til gulv og væg med vores brusevægge. Ønsker du at have ramme hele vejen rundt om din væg, kan du tilkøbe ekstra profillængder under vores tilbehørs side. 

Hvordan bliver mit glas leveret?

Dit glas vil blive leveret direkte hjem til dig med en lastbil. Glasset bliver leveret på et træ stel som du slev står for at bortskaffe når du har fjernet dit glas. Glasset er altid emballeret og skal beses inden montering. Vi leverer landet rundt, dog kun brofaste øer. 

Tilbyder I også montering? 

Nej – det gør vi ikke. Hos nemglas er vores motto at det skal være nemt at gøre det billigere selv. Dog har vi lavet videoguides der nemt tager dig med i processen for at montere selv. Du kan finde vores vidoer her; https://www.youtube.com/channel/UC4d3olBiTF5ha6_HlhmffCA