Her kan du finde svar på spørgsmål vi typisk får - skulle du have yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os her: kontakt os

Produkter

En endekappe kan også kaldes for en dæk kappe. Den bruges til at lave en pæn afslutning der hvor du saver din gulv profil over.Justeringsklodser er en pakke med klare plastikklodser som kan bruges til udjævne eventuelle ujævnheder i profilen i gulvet.

Nano belægning er kemisk coating som glasset får. Den gør at vand og dermed kalk preller lettere af, og derved ikke sætter sig så nemt fast. Vi giver ikke nogen garanti for holdbarheden – men den har ca en levetid på 5 år. Holdbarheden sænkes dog ved hyppigere brug. 

Vi anbefaler at få en brusestang på din væg, når den er over 700 mm i bredden på 8mm glas.

10mm glas er mere stabilt, og derfor kan du undgå at bruge en brusestang, når den er under 1000mm i bredden.

Hvis du dog vælger at få din brusevæg til at gå til fuld lofthøjde, er den stabil nok til at kunne stå uden en stang.

Som standard medfølger der profil til gulv og væg med vores brusevægge. Ønsker du at have ramme hele vejen rundt om din væg, kan du vælge at tilføje "Profilramme" i vores beregner

I forbindelsen med produktionen af glas – er der jern i. Normalt klar glas har et svagt grønligt skær. Ved jernfattig har man prøvet at tage så meget jern ud som muligt i glasset – hvilket efterlader et mere blåligt skær. Dermed ser glasset mere klart ud – det bliver også kaldt diamant glas i fagsprog.

Vores u-profiler har en bredde på 14mm samt en højde på 19mm. 
Hvis du ønsker at lave en udskæring, evt. I din sokkelflise, anbefaler vi at lave udskæringen på 20mm. 
På den måde har du plads til en pæn fuge på hver side af profilen. 
Højden på 19mm giver rig mulighed for justering af ujævnheder, så glasset står helt skarpt. 

Det gør vi – alt kan næsten lade sig gøre. Så kontakt os endelig på mail, så vi kan lave et tilbud til din ønskede løsning. 

Levering

Hos nemglas har vi en produktions- og leveringstid på ca. 10 hverdage. Når du har placeret en ordre og din ordre er sendt til produktion, vil du blive oplyst med præcis leveringsdato.

Dit glas vil blive leveret direkte hjem til dig med en lastbil. Glasset bliver leveret på et træ stel som du selv står for at bortskaffe når du har fjernet dit glas. Glasset er altid emballeret og skal beses inden montering. Vi leverer landet rundt, dog kun brofaste øer. 

Nej – det gør vi ikke. Hos nemglas er vores motto at det skal være nemt at gøre det billigere selv. Dog har vi lavet videoguides der nemt tager dig med i processen for at montere selv. Du kan finde vores videoer her; https://www.youtube.com/channel/UC4d3olBiTF5ha6_HlhmffCA

Vedligeholdelse

Dagligt:

- Brug skraber på glasset efter hvert bad

- Tør efter med klud eller håndklæde langs kanter og hængsler

Hver måned:

- Medbring en blød svamp i badet og brug den med sæbe på glasset. Vask hele glasset, specielt de nederste 40-50 centimeter 

- Herefter glider skraberen glat over glasset

Generelt:

Brug ikke rengøringsmidler og/eller skrabere og værktøj du ikke ville bruge på lakken på din bil. 

Er dit glas overfladebehandlet med nano, må du ikke bruge stærke produkter såsom Cillit Bang. 

Dette fjerner en del af overfladebehandlingen for hver gang dette bruges.